Werken bij Verbocon Engineering

Verbocon Engineering maakt deel uit van de Havebo Groep en is gevestigd in Den Dolder. Ook de collega's van de andere werkmaatschappijen werken vanuit deze locatie.

Iedere werkmaatschappij heeft eigen taken en verantwoordelijkheden, maar wel met een gezamenlijk doel: levering, engineering en montage van de juiste systeemvloer.

 

Vacature Projecttekenaar

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een projecttekenaar voor 40 uur per week.

In deze functie ben jij een belangrijke schakel in de begeleiding van de opdrachtgever. Jouw tekenwerk ligt aan de basis van de adviezen die we geven bij het vinden van de juiste vloer in zijn specifieke situatie.

 

MEER INFO

Meer dan een leverancier

Relaties kiezen voor de Havebo Groep, omdat we meer zijn dan een leverancier. Onze deskundige verkoopadviseurs, de ervaren mensen van het bedrijfsbureau en ons eigen expeditieteam begeleiden elke opdracht van de aanvraag tot de tijdige levering. Onze tekenkamer berekent en tekent de vloer en houdt daarbij rekening met bouwkundige wensen en constructieve eisen. Relaties die hun woningbestand renoveren, kunnen bij ons terecht voor snelle en vakkundige montage van renovatievloeren.

Veelzijdig team

Ons team is divers en biedt een mooie mix van ervaring en (jong) talent, generalisten en specialisten. Om elke dag dat stapje extra te kunnen zetten voor onze klanten, houden wij onze energie op peil door gezellig samen te lunchen, regelmatig een wandeling te maken in het bos om de hoek of elkaar uit te dagen voor een potje darts, sjoelen of tafelvoetbal. Op vrijdag sluiten we graag samen de week af onder het genot van een hapje en een drankje.

Interesse?

Ben jij die enthousiaste, ambitieuze en leergierige nieuwe collega die graag deel uitmaakt van ons team? Solliciteer dan op de openstaande vacature(s) of stuur ons jouw open sollicitatie.

MEER OVER HAVEBO GROEP

Stage & afstuderen

Zoek je een stageplek? Of heb je een goed idee voor een afstudeeropdracht waar Verbocon Engineering in past? Dan horen we graag van je!

Stuur een mailtje of bel ons op (030) 22 92 391 en vraag naar Peter Poppe, Manager Tekenkamer.

 

MAIL ONS JE IDEE